ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Αποστολής

Η συσκευασία των προιόντων φροντίζουμε να  πραγματοποιείται καθημερινά και άμεσα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η αποστολή γίνεται μέσω των εταιρειών ELTA COURIER και ACS COURIER με Στάνταρ κόστος 2 Ευρώ για την ELTA COURIER ή 3 Ευρώ για την ACS COURIER ανεξαρτήτου βάρους

Για παραγγελίες αξίας άνω των 50 Ευρώ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κόστος μεταφορικών


Σημείωση: Η υπηρεσία της Αντικαταβολής +2.00€ χρεώνεται extra απο τις εταιρείες Courier ανεξάρτητα απο το συνολικό ποσό της παραγγελίας (Αξία προιόντων).

Χρόνος Παράδοσης: 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους και ευπρόσιτους προορισμούς καθώς και 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια αλλαγή στο μέγεθος, στο χρώμα κλπ σας στέλνουμε άμεσα και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο προιόν που επιθυμείτε. Παραλαμβάνοντας το νέο προιόν κάνετε ανταλλαγή χέρι με χέρι το παλιό προιόν με τον courier που θα σας φέρει το νέο πακέτο.

Οι αποστολές προς Γερμανία πραγματοποιούνται καθημερινά με αμετάβλητη τιμή 15€ ανεξαρτήτου βάρους και ποσού παραγγελίας και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-7 ημέρες.