ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η Αντικαταβολή ήταν και θα είναι πάντοτε ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος συναλλαγών στις ηλεκτρονικές αγορές. Μέσω της εταιρείας Courier που θα σας φέρει το πακέτο μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.
Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται +2.00€ απο τις εταιρείες Courier ανεξαρτήτου βάρους και συνολικής αξίας της παραγγελίας.

Σημ: Για αποφυγή χρέωσης της Αντικαταβολής σας προτείνουμε να επιλέξετε τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής μέσω Κάρτας όπου είναι εξίσου ασφαλές και σίγουρος.

PAYPAL
Ένας εναλλακτικός τρόπος πληρωμής με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες μπορεί να γίνει και μέσω Paypal. Η υπηρεσία paypal σας επιτρέπει να στείλετε online τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Moutakis.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική  κάρτα. Όταν επιλέγετε Paypal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της Paypal, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ευκολία την παραγγελία σας. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στην paypal για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.