Όσοι άνδρες αγαπάνε και προσέχουν την εμφάνιση τους πολύ συχνά αναρωτιούνται ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα και αν αξίζει να τα επιλέξουν. Πράγματι, τα ανδρικά εσώρουχα είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας. Αποτελούν τη βάση μιας εμφάνισης, ενώ είναι τα ενδύματα που εφαρμόζουν απευθείας στο δέρμα. Σε περίπτωση που δεν είναι άνετα, μπορούν να χαλάσουν όλη την εμφάνιση.

Στις μέρες μας, οι επιλογές σε εσώρουχα είναι αρκετές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σλιπ, σορτς, μποξεράκια, και άλλα, ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας. Το να βρείτε το κατάλληλο στυλ για να πετύχετε τη μέγιστη άνεση και στήριξη είναι εξίσου σημαντικό. Οι τρόποι για να εξασφαλίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ποικίλουν. Η σωστή εφαρμογή, το κατάλληλο μέγεθος είναι μερικοί μόνο από αυτούς.

Για τον λόγο αυτό, ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα και τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή τους.
 

Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα;

Η συλλογή των καλύτερων εσωρούχων για άνδρες είναι μεγάλη, και περιλαμβάνει τα εξής:
 

Ανδρικά μποξεράκια



Τα ανδρικά μποξεράκια είναι μια επιλογή κατάλληλη για κάθε ηλικία και σωματότυπο. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι προσφέρουν την απαραίτητη κάλυψη που ένας άνδρας έχει ανάγκη, καθώς και ανόρθωση στην πίσω πλευρά του σώματος. Επιπλέον, χαρίζουν άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμη και αν τα φοράτε για αρκετές ώρες. Οι επιλογές σε σχέδια και χρώματα είναι μεγάλη, ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα με βάση τις αισθητικές σας προτιμήσεις.
 

Ανδρικά σλιπ


Γνωστά και ως σλιπάκια, τα ανδρικά σλιπ είναι μια διαχρονική επιλογή των ανδρικών εσωρούχων. Χάρη στην μοναδική τους εφαρμογή, είναι κατάλληλα για την καθημερινότητα, το γυμναστήριο, και πολλές άλλες δραστηριότητες. Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η στενότητα τους. Συνήθως, έχουν ελαστική γραμμή στη μέση και καλύπτουν την περιοχή των γλουτών, έως το σημείο της γραμμής των ποδιών. Όσον αφορά την περιοχή του καβάλου, σχηματίζουν ένα “Υ”, με αποτέλεσμα να παρέχουν υψηλό βαθμό στήριξης.
 

Ανδρικά μποξεράκια σορτς

Το μποξεράκι σορτς είναι μια πιο κοντή έκδοση από το κλασικό μποξεράκι. Στην πραγματικότητα, έχει την ίδια εφαρμογή με τα μποξεράκια, αλλά λιγότερο μάκρος. Είναι κατάλληλα για όλες τις στιγμές που φοράτε σορτς, όπως για παράδειγμα τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες ή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Καθώς όμως εφαρμόζουν κομψά στην περιοχή των γλουτών, ενώ κολακεύουν ακόμη και τα πιο αδύνατα πόδια.
 

Ανδρικά φανελάκια


Οι ανδρικές φανέλες υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα. Είτε πρόκειται για βαμβακερές και μάλλινες φανέλες, είτε για αμάνικες, με κοντό ή μακρύ μανίκι, φοριούνται σε διάφορες περιστάσεις. Πέρα από το γεγονός ότι διατηρούν ζεστό τον κορμό του σώματος την περίοδο του χειμώνα, καταφέρνουν και συγκρατούν τον ιδρώτα, επιτρέποντας την καλή αναπνοή του δέρματος. Έτσι, προσφέρουν καλή υγιεινή, και μέγιστη άνεση. Μπορούν να φορεθούν μέσα από το πουκάμισο, αλλά και ως μπλουζάκια στη γυμναστική.
 

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα ανδρικά εσώρουχα

Σε αρκετούς άνδρες, η αγορά εσωρούχων μπορεί να προκαλέσει άγχος. Οι επιλογές είναι πολλές, ενώ η έννοια της άνεσης διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μερικοί ενδιαφέρονται περισσότερο για την καλή αναπνοή του δέρματος. Άλλοι, δίνουν έμφαση στα σχέδια και τα χρώματα. Όποια και να είναι η περίπτωση, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εσώρουχα, τα οποία θα τα κατατάξετε σε σύντομο χρονικό διάστημα στα αγαπημένα σας.
 

Δώστε έμφαση στην άνεση

Ό,τι στυλ ρούχων και να σας αρέσει, αν τα εσώρουχα δεν σας προσφέρουν την άνεση που έχετε ανάγκη, τότε θα δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε ακόμη και τις πιο απλές δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέγετε εσώρουχα τα οποία σας προσφέρουν άνετη εφαρμογή.
 

Επιλογή του σωστού μεγέθους

Τόσο τα σφιχτά, όσο και τα πιο χαλαρά εσώρουχα μπορούν να προκαλέσουν αρκετές δυσκολίες μέσα στη μέρα. Σε περίπτωση που αισθάνεστε πολύ χαλαρά τα πλαϊνά τμήματα του εσώρουχου, τότε το ύφασμα θα μετακινείται κατά την κίνηση. Από την άλλη, αν τα αισθάνεστε πολύ σφιχτά, θα αισθάνεστε άβολα ακόμη και όταν είστε ακίνητοι ή κάθεστε.
 

Επιλογή κατάλληλου υφάσματος

Το ύφασμα είναι ένα από τα στοιχεία που εξασφαλίζουν την άνεση που έχετε ανάγκη. Προτιμήστε τα βαμβακερά υφάσματα. Το βαμβάκι δεν προκαλεί ερεθισμούς, επιτρέπει την καλή αναπνοή του δέρματος, και εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας στην ευαίσθητη περιοχή.
 

Άνεση και ελαστικότητα στην περιοχή της μέσης

Η καλή εφαρμογή στην περιοχή της μέσης είναι αρκετά σημαντική. Σε περίπτωση που το ελαστικό τμήμα σε αυτό το σημείων των εσωρούχων είναι χαλαρό, θα έχετε διαρκώς την αίσθηση ότι το εσώρουχο γλιστράει και πέφτει. Από την άλλη, αν είναι αρκετά σφιχτό, θα νιώθετε ότι σας σφίγγει, ενώ μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Από τα ανδρικά μποξεράκια, μέχρι τα σλιπ και τα φανελάκια, οι επιλογές στα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα είναι πολλές. Εξίσου σημαντική είναι και η κατάλληλη επιλογή τους. Περιηγηθείτε στο κατάστημα μας, επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά εσώρουχα τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση και στυλ!

Διαβάστε επίσης: Ποιά είναι τα καλύτερα γυναικεία εσώρουχα;